Els horaris de Renfe i FGC d'una manera ràpida i còmode

Què és

horaris.NET és una pàgina de consulta dels horaris de tren que ofereix tant Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya exceptuant la línia Lleida-La pobla, que més endavant podria ser inclosa.


Per què

Anys fent servir les pàgines per consultar els horaris de tren i mai no han acabat de convèncer. Per tant, el plantejament fet és el de facilitar i fer més ràpida la consulta.


Com funciona

horaris.NET busca el trajecte més adequat i després en descarrega els horaris de la pròpia pàgina web. O sigui, el que es veu a la consulta és exactament el que hi ha publicat a Internet. I si la pàgina de Renfe no funciona? Doncs horaris.NET no et podrà oferir els horaris perquè ja no hi haurà font d'informació. En aquests casos i si tens dubtes, quan es presenten els resultats s'ofereix un enllaç just on es mostra el trajecte cap a la pàgina d'on s'han extret els horaris.


Tecnologia

horaris.NET empra el framework Django basat en el llenguatge d'alt nivell Python.


Suggeriments/Crítiques

horaris.NET està obert a idees i/o crítiques sempre i quan siguin constructives. Estarem encantats de llegir-les i estudiar-les.


Has trobat un error

Treballem per evitar errors però en el món de la informàtica res és 100% fiable. Si creus que n'has trobat un ens ho pots indicar enviant-nos un correu a la següent adreça webmestre@horaris.net, des de horaris.NET t'estarem molt agraït.


Altres pàgines

Renfe
FGC
Trenscat
Rodalia.info

Contacte

Per posar-te en contacte amb horaris.NET ens pots enviar un correu a la següent direcció: webmestre@horaris.net


Gràcies per utilitzar horaris.NET!